Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bleskový jablkovec s makovým mramorováním)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 136 kJ /
2 901 kcal
Bílkoviny59,66 g
– z toho živočišné bílkoviny32,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,82 g
Tuky153,52 g
– nasycené17,12 g
– nenasycené120,43 g
–– mononenasycené76,71 g
–– polynenasycené43,72 g
––– omega 38,53 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 789 mg
Sodík 463 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy309,00 g
– cukry141,40 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
3 lžíce 3 lžíce Solamylu Bramborový škrob 45 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
100 g 100 g oleje Olej řepkový 100 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4 lžíce 4 lžíce mletého máku Mák modrý mletý 60 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.