Nutriční hodnoty (Bleskový jablkovec s makovým mramorováním)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 136 kJ / 2 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,82 g |
Tuky | 153,52 g |
– nasycené | 17,12 g |
– nenasycené | 120,43 g |
–– mononenasycené | 76,71 g |
–– polynenasycené | 43,72 g |
––– omega 3 | 8,53 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 789 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 309,00 g |
– cukry | 141,40 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
4 lžíce 4 lžíce mletého máku | Mák modrý mletý | 60 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |