Nutriční hodnoty (Mleté "steaky" s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 090 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 137,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 66,13 g |
– nasycené | 14,75 g |
– nenasycené | 35,50 g |
–– mononenasycené | 27,85 g |
–– polynenasycené | 7,65 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 14,70 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hovězího zadního masa (nebo z krku) | Hovězí kýta | 250 g |
150 g 150 g vepřového plecka | Vepřová plec | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
strouhanka (podle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
4 4 vejce (na sázená vejce) | Vejce slepičí | 280 g |
kečup k podávání | Kečup sladký |