Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté "steaky" s vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 090 kJ /
1 216 kcal
Bílkoviny139,50 g
– z toho živočišné bílkoviny137,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky66,13 g
– nasycené14,75 g
– nenasycené35,50 g
–– mononenasycené27,85 g
–– polynenasycené7,65 g
––– omega 31,13 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 1,77 g
Sodík 797 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy14,70 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hovězího zadního masa (nebo z krku) Hovězí kýta 250 g
150 g 150 g vepřového plecka Vepřová plec 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
strouhanka (podle potřeby) Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej na smažení Olej řepkový
4 4 vejce (na sázená vejce) Vejce slepičí 280 g
kečup k podávání Kečup sladký

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.