Nutriční hodnoty (Bramborové placky s tečkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 458 kJ / 1 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
| Tuky | 17,02 g |
| – nasycené | 3,82 g |
| – nenasycené | 7,45 g |
| –– mononenasycené | 5,69 g |
| –– polynenasycené | 1,76 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 24,70 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 261 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 229,10 g |
| – cukry | 11,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 6 lžic 6 lžic hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 90 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| hladká mouka na rozválení | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo na promazání | Máslo kravské | |
| povidla | Povidla | |
| nutela | Pomazánka z lískových ořechů | |
| marmeláda (jako náplň) | Marmeláda jahodová |