Nutriční hodnoty (Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 876 kJ / 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,51 g |
| Tuky | 2,02 g |
| – nasycené | 1,06 g |
| – nenasycené | 0,79 g |
| –– mononenasycené | 0,27 g |
| –– polynenasycené | 0,52 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 18,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 195 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 38,02 g |
| – cukry | 14,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hovězí jazyk | Jazyk hovězí | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| vývar (z uvařených jazyků) | Vývar hovězí | |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
| medvědí česnek (nemusí být) | Česnek medvědí čerstvý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| 1 1 malou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený |