Nutriční hodnoty (Bramborák plněný žampionovou směsí a Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 850 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,24 g |
Tuky | 30,50 g |
– nasycené | 13,36 g |
– nenasycené | 11,49 g |
–– mononenasycené | 9,41 g |
–– polynenasycené | 2,09 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 40,72 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 105,75 g |
– cukry | 20,51 g |
––– laktóza | 4,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
olej | Olej řepkový | |
300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
100-150 ml 100-150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
chilli | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
paprika | Paprika bílá čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
majoránka | Majoránka sušená | |
Hermelín nebo Eidam (Niva...záleží na chutí) | Hermelín |