Nutriční hodnoty (Jablíčka ve smaženém kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 486 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,90 g |
Tuky | 14,27 g |
– nasycené | 3,81 g |
– nenasycené | 7,05 g |
–– mononenasycené | 3,60 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 23,08 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 192,51 g |
– cukry | 79,43 g |
––– laktóza | 3,31 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4-5 lžic 4-5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 67.5 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 měkký polotučný tvaroh | Tvaroh polotučný | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce jahodové marmelády | Marmeláda jahodová | 15 g |
200 g 200 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
snítka snítka máty na ozdobu | Máta peprná list čerstvá |