Nutriční hodnoty (Kapří pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 045 kJ / 1 206 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 30,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,98 g | 
| Tuky | 1,67 g | 
| – nasycené | 0,06 g | 
| – nenasycené | 0,06 g | 
| –– mononenasycené | 0,03 g | 
| –– polynenasycené | 0,03 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 37,20 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 96 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 249,30 g | 
| – cukry | 19,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| asi 6 6 kapřích podkůvek | ||
| brokolice | Brokolice čerstvá | |
| kari koření | Kari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej nebo máslo | Olej řepkový |