Nutriční hodnoty (Žebírka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 382 kJ / 2 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,07 g |
| Tuky | 209,78 g |
| – nasycené | 50,66 g |
| – nenasycené | 112,52 g |
| –– mononenasycené | 90,02 g |
| –– polynenasycené | 22,50 g |
| ––– omega 3 | 1,40 g |
| Vláknina | 4,34 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 87,23 g |
| – cukry | 64,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vepřových žeber na pečení | Vepřová žebra | 2000 g |
| 2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 2 PL 2 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 2 PL 2 PL kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| středně velká cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 dl 1 dl vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |