Nutriční hodnoty (Hovězí kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 611 kJ / 2 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,96 g |
| Tuky | 134,34 g |
| – nasycené | 64,71 g |
| – nenasycené | 66,76 g |
| –– mononenasycené | 56,86 g |
| –– polynenasycené | 9,91 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 33,90 g |
| Cholesterol | 340 mg |
| Sodík | 3,08 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 123,75 g |
| – cukry | 33,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g předního hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| 500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |