Nutriční hodnoty (Hovězí kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 611 kJ / 2 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,96 g |
Tuky | 134,34 g |
– nasycené | 64,71 g |
– nenasycené | 66,76 g |
–– mononenasycené | 56,86 g |
–– polynenasycené | 9,91 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 340 mg |
Sodík | 3,08 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 123,75 g |
– cukry | 33,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g předního hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |