Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kotlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 611 kJ /
2 297 kcal
Bílkoviny133,71 g
– z toho živočišné bílkoviny116,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,96 g
Tuky134,34 g
– nasycené64,71 g
– nenasycené66,76 g
–– mononenasycené56,86 g
–– polynenasycené9,91 g
––– omega 30,25 g
Vláknina33,90 g
Cholesterol 340 mg
Sodík 3,08 g
Sůl7,50 g
Sacharidy123,75 g
– cukry33,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g předního hovězího masa Hovězí kýta 500 g
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.