Nutriční hodnoty (Tvarohový lívanec s rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 047 kJ / 3 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 188,28 g |
| – nasycené | 111,78 g |
| – nenasycené | 67,30 g |
| –– mononenasycené | 60,56 g |
| –– polynenasycené | 6,74 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 425 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 310,10 g |
| – cukry | 184,80 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 750 g |
| 120 g 120 g změklého másla | Máslo kravské | 120 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 9 9 velkých lžic dětské krupice | Krupice pšeničná jemná | |
| mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| rebarbora (podle potřeby) | Rebarbora čerstvá | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 160 g 160 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 160 g |
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| máslo na vymazání | Máslo kravské | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |