Čevabčiči s bramborem

Suroviny

500 g mletého masa
1 cibule
2 stroužky česneku
1 vejce
1 PL hladké mouky
1 PL strouhanky
1 lžička sladké papriky
1 lžička grilovacího koření
1 PL plnotučné hořčice
sůl
pepř
Příloha:
brambory
hořčice
cibule

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme najemno a přidáme se všemi ingrediencemi k masu. Vse pořádně promícháme tak, aby směs byla co nejjemnější. Z masa děláme válečky cca 15 cm dlouhé. Když máme připravené válečky, obalíme je před smažením ve strouhance.
    Poté smažíme do zlatova.

  2. Jako přílohu použijeme brambory, hořčici a cibuli.

Komentáře k receptu Čevabčiči s bramborem

  • Sara12 Sara12(autor receptu)

    Eja57: Tak se to může smazat :-8

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57(moderátorka)

    Už u jiného receptu na "čevabcici" - a je jich tu hodně - tady zaznělo, že čevap je maso, cibule, sůl, pepř a ideálně čubrica, nebo saturejka. S vejcem, moukou apod. a ještě obalené ve strouhance je to prostě karbanátek, jen šišaty..:-D

    Odpovědět