Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie267 kJ /
64 kcal
Bílkoviny1,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky0,72 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,11 g
––– omega 30,04 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,98 g
– cukry2,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pstruhy (zbavené vnitřností) Pstruh
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
tymián (čerstvý, šušený v pytlíku) Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslo Máslo kravské
slanina (není nutná, může se položit přes pstruhy) Špek
vařené brambory Brambor zimní
cibulka (osmažená) Cibulka jarní čerstvá
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.