Nutriční hodnoty (Pstruh na tymiánu + brambory Zdeňka Polreicha)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 267 kJ / 64 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 0,72 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,98 g |
| – cukry | 2,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruhy (zbavené vnitřností) | Pstruh | |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| tymián (čerstvý, šušený v pytlíku) | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| slanina (není nutná, může se položit přes pstruhy) | Špek | |
| vařené brambory | Brambor zimní | |
| cibulka (osmažená) | Cibulka jarní čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |