Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy s pudinkem a citronovou polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 116 kJ /
3 852 kcal
Bílkoviny69,12 g
– z toho živočišné bílkoviny50,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,20 g
Tuky112,68 g
– nasycené60,78 g
– nenasycené39,32 g
–– mononenasycené32,69 g
–– polynenasycené6,63 g
––– omega 30,93 g
Vláknina14,13 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 605 mg
Sůl1,39 g
Sacharidy633,25 g
– cukry458,00 g
––– laktóza22,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1 lžíci 1 lžíci vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 15 g
na špičku nože na špičku nože prášek do pečiva Kypřící prášek
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 48 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
350 g 350 g čerstvých jahod Jahody čerstvé 350 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
4 lžíce 4 lžíce horké vody Voda 72 ml
100 g 100 g jahodové marmelády Marmeláda jahodová 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.