Nutriční hodnoty (Řezy s pudinkem a citronovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 116 kJ / 3 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,20 g |
| Tuky | 112,68 g |
| – nasycené | 60,78 g |
| – nenasycené | 39,32 g |
| –– mononenasycené | 32,69 g |
| –– polynenasycené | 6,63 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 14,13 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 605 mg |
| Sůl | 1,39 g |
| Sacharidy | 633,25 g |
| – cukry | 458,00 g |
| ––– laktóza | 22,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 1 lžíci 1 lžíci vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 15 g |
| na špičku nože na špičku nože prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 350 g 350 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 350 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
| 100 g 100 g jahodové marmelády | Marmeláda jahodová | 100 g |