Nutriční hodnoty (Řezy s pudinkem a citronovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 116 kJ / 3 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,20 g |
Tuky | 112,68 g |
– nasycené | 60,78 g |
– nenasycené | 39,32 g |
–– mononenasycené | 32,69 g |
–– polynenasycené | 6,63 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 14,13 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 633,25 g |
– cukry | 458,00 g |
––– laktóza | 22,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 lžíci 1 lžíci vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 15 g |
na špičku nože na špičku nože prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
350 g 350 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 350 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
100 g 100 g jahodové marmelády | Marmeláda jahodová | 100 g |