Nutriční hodnoty (Lehká letní večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 945 kJ / 465 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 19,71 g |
| – nasycené | 6,27 g |
| – nenasycené | 8,56 g |
| –– mononenasycené | 6,73 g |
| –– polynenasycené | 1,84 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 6,72 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 38,85 g |
| – cukry | 33,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 rajčat | Rajče červené čerstvé | 420 g |
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 krajíc 1 krajíc chleba (nebo toust) | Chléb pšeničný kváskový | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |