Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahůdkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 323 kJ /
3 662 kcal
Bílkoviny67,28 g
– z toho živočišné bílkoviny54,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,30 g
Tuky230,20 g
– nasycené127,51 g
– nenasycené86,12 g
–– mononenasycené75,64 g
–– polynenasycené10,48 g
––– omega 30,77 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 2,06 g
Sodík 644 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy325,62 g
– cukry278,08 g
––– laktóza6,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic moučkového cukru Cukr bílý 150 g
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
2 lžíce 2 lžíce kakaového prášku Kakao prášek 30 g
špetka špetka prášku do pečiva Kypřící prášek
1 plechovka 1 plechovka (410 g) jahodového kompotu Jahody zavařené
1 1 jahodový pudinkový prášek Puding v prášku
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 100 g
50 g 50 g čokolády Čokoláda mléčná 30% 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.