Nutriční hodnoty (Jahůdkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 323 kJ / 3 662 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,30 g |
Tuky | 230,20 g |
– nasycené | 127,51 g |
– nenasycené | 86,12 g |
–– mononenasycené | 75,64 g |
–– polynenasycené | 10,48 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 9,42 g |
Cholesterol | 2,06 g |
Sodík | 644 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 325,62 g |
– cukry | 278,08 g |
––– laktóza | 6,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 lžic 6 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaového prášku | Kakao prášek | 30 g |
špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 plechovka 1 plechovka (410 g) jahodového kompotu | Jahody zavařené | |
1 1 jahodový pudinkový prášek | Puding v prášku | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
50 g 50 g čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 50 g |