Nutriční hodnoty (Pohankové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 852 kJ / 2 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,98 g |
| Tuky | 21,77 g |
| – nasycené | 2,82 g |
| – nenasycené | 18,42 g |
| –– mononenasycené | 10,97 g |
| –– polynenasycené | 7,45 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 65,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 384,30 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pohanky | Pohanka loupaná | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 plátek 1 plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 1 plátek 1 plátek slaniny | Špek |