Nutriční hodnoty (Pekáč pěti mas)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 164 kJ / 995 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,41 g |
| Tuky | 75,49 g |
| – nasycené | 19,59 g |
| – nenasycené | 39,90 g |
| –– mononenasycené | 32,24 g |
| –– polynenasycené | 7,66 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 15,15 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 5,30 g |
| Sacharidy | 32,10 g |
| – cukry | 23,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| malá kuřecí stehýnka | Kuře stehno s kůží | |
| 2 plátky 2 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 2 plátky 2 plátky krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | |
| 1/4 kg 1/4 kg uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 250 g |
| 2 plátky 2 plátky vepřových jater | Játra vepřová | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 velká paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| koření Gyros | Provensálské koření | |
| libovolné koření | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |