Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo jablečný moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 209 kJ /
3 635 kcal
Bílkoviny103,42 g
– z toho živočišné bílkoviny79,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,00 g
Tuky158,11 g
– nasycené74,51 g
– nenasycené69,31 g
–– mononenasycené56,19 g
–– polynenasycené13,12 g
––– omega 32,56 g
Vláknina32,00 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 717 mg
Sůl2,12 g
Sacharidy433,60 g
– cukry272,53 g
––– laktóza15,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
160 g 160 g cukru Cukr bílý 160 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
rozinky (dle chuti) Rozinky
ořechy (dle chuti) Vlašské ořechy
skořicový cukr (dle chuti) Cukr skořicový
400 g 400 g tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 400 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 kelímek 1 kelímek vanilkového pudinku Puding v prášku
cukr (dle chuti) Cukr bílý
čokoláda na polevu Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.