Nutriční hodnoty (Vepřo-zelo z jednoho hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 342 kJ / 1 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 206,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,24 g |
| Tuky | 104,50 g |
| – nasycené | 26,80 g |
| – nenasycené | 49,70 g |
| –– mononenasycené | 38,73 g |
| –– polynenasycené | 10,97 g |
| ––– omega 3 | 0,73 g |
| Vláknina | 12,64 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 53,10 g |
| – cukry | 7,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | 1000 g |
| 1 1 malá hlávka ranného zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 5 5 velkých ranných brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |