Nutriční hodnoty (Oběd lehce a dietně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 245 kJ / 59 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,54 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,07 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,05 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 2,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,70 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| hrstka mražené/konzervované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| kolečko salátové okurky na ozdobu | Okurka salátová čerstvá | |
| půl půl cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| mražený/konzervovaný hrášek na posypání | Hrášek zelený | |
| houby | Hřib čerstvý | |
| bílý nízkotučný jogurt | Jogurt kravský bílý light 0,1% | |
| pepř | Pepř černý | |
| italské koření | Provensálské koření |