Nutriční hodnoty (Paprikáš z hovězího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 192 kJ / 2 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 241,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 223,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,50 g |
| Tuky | 66,60 g |
| – nasycené | 10,18 g |
| – nenasycené | 52,10 g |
| –– mononenasycené | 37,75 g |
| –– polynenasycené | 14,35 g |
| ––– omega 3 | 4,20 g |
| Vláknina | 67,80 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 579 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 141,00 g |
| – cukry | 113,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
| 1 kg 1 kg červené cibule | Cibule červená čerstvá | 1000 g |
| 3 lžíce 3 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce pepře | Pepř černý | 10 g |
| horká voda | Voda | |
| 1/4 sklenice 1/4 sklenice oleje | Olej řepkový | 50 ml |