Nutriční hodnoty (Paprikáš z hovězího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 192 kJ / 2 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 223,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,50 g |
Tuky | 66,60 g |
– nasycené | 10,18 g |
– nenasycené | 52,10 g |
–– mononenasycené | 37,75 g |
–– polynenasycené | 14,35 g |
––– omega 3 | 4,20 g |
Vláknina | 67,80 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 579 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 141,00 g |
– cukry | 113,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
1 kg 1 kg červené cibule | Cibule červená čerstvá | 1000 g |
3 lžíce 3 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce pepře | Pepř černý | 10 g |
horká voda | Voda | |
1/4 sklenice 1/4 sklenice oleje | Olej řepkový | 50 ml |