Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikáš z hovězího masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 192 kJ /
2 197 kcal
Bílkoviny241,50 g
– z toho živočišné bílkoviny223,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,50 g
Tuky66,60 g
– nasycené10,18 g
– nenasycené52,10 g
–– mononenasycené37,75 g
–– polynenasycené14,35 g
––– omega 34,20 g
Vláknina67,80 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 579 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy141,00 g
– cukry113,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího masa Hovězí kýta 1000 g
1 kg 1 kg červené cibule Cibule červená čerstvá 1000 g
3 lžíce 3 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 30 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce pepře Pepř černý 10 g
horká voda Voda
1/4 sklenice 1/4 sklenice oleje Olej řepkový 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.