Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 459 kJ / 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,36 g |
| Tuky | 3,71 g |
| – nasycené | 0,54 g |
| – nenasycené | 2,74 g |
| –– mononenasycené | 2,31 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 7,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,40 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 menší okurka nebo 1/2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oliv | Olivy čerstvé zralé | 30 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 3 lžičky 3 lžičky koření na salát VITANA | Provensálské koření | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý |