Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek a bramborové dukátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 245 kJ / 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,25 g |
| – nasycené | 1,47 g |
| – nenasycené | 2,99 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 289 mg |
| Sodík | 289 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 1-2 kuřecí prsa | Kuře prso | 525 g |
| koření na kuře | Grilovací koření | |
| brambory | Brambor zimní | |
| olej | Olej řepkový |