Nutriční hodnoty (Sýrové pochutnání)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 025 kJ / 723 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 54,23 g |
| – nasycené | 31,82 g |
| – nenasycené | 18,30 g |
| –– mononenasycené | 16,13 g |
| –– polynenasycené | 2,17 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 2,37 g |
| Sůl | 6,21 g |
| Sacharidy | 3,37 g |
| – cukry | 2,67 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hermelíny | Hermelín | 200 g |
| 2 2 vyšší plátky eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 2 plátky 2 plátky balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| červená sušená paprika | Paprika červená sušená | |
| olej na smažení | Olej řepkový |