Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 382 kJ / 91 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 0,56 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,31 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Těstoviny Panzani | Těstoviny pšeničné | |
3-4 kusy 3-4 kusy rajčat | Rajče červené čerstvé | 280 g |
kukuřice Bonduelle | Kukuřice sterilovaná | |
cibule | Cibule čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
koření na zálivku | Provensálské koření | |
olivový olej | Olej olivový | |
jablečný ocet | Ocet jablečný |