Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 382 kJ / 91 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 0,56 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,31 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Těstoviny Panzani | Těstoviny pšeničné | |
| 3-4 kusy 3-4 kusy rajčat | Rajče červené čerstvé | 280 g |
| kukuřice Bonduelle | Kukuřice sterilovaná | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na zálivku | Provensálské koření | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| jablečný ocet | Ocet jablečný |