Nutriční hodnoty (Zeleninová směs nejen do polévek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 448 kJ / 1 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 6,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 145,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 404,00 g |
| Sůl | 1 010,00 g |
| Sacharidy | 300,00 g |
| – cukry | 200,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg očištěné syrové zeleniny | Mrkev čerstvá | 5000 g |
| největší poměr tvoří mrkev | Mrkev čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kedlubny | Kedluben čerstvý | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| pastiňák | Pastinák čerstvý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| 1 kg 1 kg soli | Sůl mořská | 1000 g |