Nutriční hodnoty (Zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 589 kJ / 2 053 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
| Tuky | 194,47 g |
| – nasycené | 31,73 g |
| – nenasycené | 143,05 g |
| –– mononenasycené | 45,07 g |
| –– polynenasycené | 97,98 g |
| ––– omega 3 | 2,08 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 978 mg |
| Sodík | 3,50 g |
| Sůl | 8,53 g |
| Sacharidy | 34,05 g |
| – cukry | 12,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sklenička 1 sklenička červeného sterilovaného zelí | Zelí červené sterilované | 200 g |
| 2-3 2-3 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| 10 dkg 10 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 100 g |
| 1 sklenička 1 sklenička light majonézy | Majonéza | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |