Nutriční hodnoty (Ledvinky na víně, bazalce a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 419 kJ / 1 056 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 83,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
| Tuky | 63,17 g |
| – nasycené | 20,56 g |
| – nenasycené | 21,06 g |
| –– mononenasycené | 18,03 g |
| –– polynenasycené | 3,03 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,94 g |
| Sodík | 1,73 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 12,85 g |
| – cukry | 4,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | 500 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 ml 150 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 150 ml |
| lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| vývar i z kostky kostky | Vývar hovězí | |
| lžíce lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |