Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ledvinky na víně, bazalce a tymiánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 419 kJ /
1 056 kcal
Bílkoviny84,53 g
– z toho živočišné bílkoviny83,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,28 g
Tuky63,17 g
– nasycené20,56 g
– nenasycené21,06 g
–– mononenasycené18,03 g
–– polynenasycené3,03 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 1,73 g
Sůl4,50 g
Sacharidy12,85 g
– cukry4,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových ledvinek Ledviny vepřové 500 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
150 ml 150 ml červeného suchého vína Víno červené suché 150 ml
lžička lžička mleté papriky Paprika červená sušená
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
tymián Tymián sušený
vývar i z kostky kostky Vývar hovězí
lžíce lžíce mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.