Nutriční hodnoty (Ledvinky na víně, bazalce a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 419 kJ / 1 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
Tuky | 63,17 g |
– nasycené | 20,56 g |
– nenasycené | 21,06 g |
–– mononenasycené | 18,03 g |
–– polynenasycené | 3,03 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 12,85 g |
– cukry | 4,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | 500 g |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 ml 150 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 150 ml |
lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
vývar i z kostky kostky | Vývar hovězí | |
lžíce lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |