Nutriční hodnoty (Tvarohové řezy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 376 kJ / 4 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 263,99 g |
– nasycené | 160,47 g |
– nenasycené | 92,25 g |
–– mononenasycené | 80,45 g |
–– polynenasycené | 11,80 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 453 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 504,74 g |
– cukry | 225,21 g |
––– laktóza | 20,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
130 g 130 g moučkového cukru | Cukr bílý | 130 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté kávy (necháme rozpustit v trošce mléka, zpěnit a vychladnout) | Káva mletá | 10 g |
50 ml 50 ml vaječného likéru | Likér vaječný | 50 ml |
sníh ze 2 2 bílků | Vaječný bílek | 66 g |