Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohové řezy II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 376 kJ /
4 870 kcal
Bílkoviny98,64 g
– z toho živočišné bílkoviny52,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,00 g
Tuky263,99 g
– nasycené160,47 g
– nenasycené92,25 g
–– mononenasycené80,45 g
–– polynenasycené11,80 g
––– omega 31,50 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 453 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy504,74 g
– cukry225,21 g
––– laktóza20,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
130 g 130 g moučkového cukru Cukr bílý 130 g
2 lžičky 2 lžičky mleté kávy (necháme rozpustit v trošce mléka, zpěnit a vychladnout) Káva mletá 10 g
50 ml 50 ml vaječného likéru Likér vaječný 50 ml
sníh ze 2 2 bílků Vaječný bílek 66 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.