Hovězí guláš 2

Cucice Kuchařka: Cucice

Hovězí maso 30 názorů

Suroviny

500 g hovězího masa
cibule ( kolik masa tolik cibule)
2 lžíce sádla
červená mletá paprika (kvalitní maďarská)
jíška
sůl
pepř
kmín
česnek
majoránka
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso a cibuli nakrájíme na kostičky, kolik masa tolik cibule.

  2. Do papiňáku dáme sádlo a necháme ho rozehřát, přidáme cibuli. Cibuli osmahneme dotmava, neboť cibule dělá výchozí barvu. Přidáme papriku, promícháme, vložíme maso a orestujmeme. Zalijeme vodou, přidáme česnek, kmín, pepř a uzavřeme. Necháme 1,5 hodiny dusit.

  3. Guláš zahustíme tmavou jíškou, přidáme majoránku, dochutíme, každý jak má rád.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hovězí guláš 2

  • cecilka cecilka

    jarda Kadic: teliatko:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Guláš bol dobrý, v podstate nič nové v recepte nie je. Ale v kuchte som robila tak ako vždy, 40 minút ( od začatia syčania ventilu ). 1,5 hod je aj na hovädzie mäso v tlakovom hrnci veľa. ;-)

    Odpovědět

  • Cucice Cucice(neregistrovaný)

    Dajda: :-) zítra sem dám fotky mého guláše :) dneska vařeno hodinu a půl v papináku a je výborny ;-)

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    Cucice: V tom mém by rozhodně bylo. Jste si jistá, že Vám poklice dobře těsní? ;-)

    Odpovědět

  • Věra Šafářová Věra Šafářová(neregistrovaný)

    Dobrý den, nevím zda 1,5hod dusit v papiňáku není až moc já nechávám 10min od bobu varu ale jinak dochucuji stejně a je moc :-)výborný,Věrka

    Odpovědět

  • Cucice Cucice(neregistrovaný)

    Ať si každý dělá guláš jak chce ;) já ho dělám takhle a všichni co ho jedli jsou spokojení ;-)

    Odpovědět

  • Cucice Cucice(neregistrovaný)

    rulik:Dělám to tak už 2 roky a nikdy to nebylo na kaši. ;-)

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    petra: Pravdu díš, chlebem je to nejlepší, guláš získá takovou "šlemovitost" kterou aspoň já mám rád. :-p

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Ta doba na papiňák je opravdu moc, pokud mám mladé, kvalitní maso, souhlas s jitkou, že papiňák nepotřebuju. Pokud staré, tak to myslím ani ten papiňák nezachrání. Ale jinak bych to maso v papiňáku dělala max. 35 - 40 minut.

    Odpovědět

  • Jiří Rokyta Jiří Rokyta(neregistrovaná)

    Obyčejná kvalitní klasika.

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    hosta: Naproeto souhlasím. taky jsme dělávala v papiňáku, ale není to ono. ;-)

    Odpovědět

  • rulik rulik(neregistrovaný)

    1,5 hodiny v papiňáku je veľa, to by bolo na kašu

    Odpovědět

  • Cucice Cucice(neregistrovaný)

    hosta: No každý to dělá po svém. Já jsem zvyklá na papiňák ;)

    Odpovědět

  • hosta hosta(moderátorka)

    Je-li slušné maso, papiňáku netřeba. A jestli je maso z tažné krávy, ani papiňák to nespraví. Jen budete mít rozpadlé dlouhé nitě. Já než podliji, dlouhou dobu dusím maso ve vlastní šťávě pod pokličkou na malinkém ohni, podlévám až skoro měkké.

    Odpovědět

  • petra petra(neregistrovaná)

    casino: a teď koukám že pod receptem je váš velmi zajímavý komentář :o))) tak teď jsem se hodně pobavila, díky!!! :)))

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: kolik masa na guláš kvalitni gulas hovězí guláš kvalitni hovezi gulaš hovězí guláš top recepty hovězí guláš recepty hovězí guláš v papiňáku hovězí guláš recept hovezy gulas kolik sadla? tmavý hovězí guláš kolik cibule na gulas jak udělat tmavou jíškou do guláše kvalitní tmavý gulaš kolik minut hovězí v papiňáku jak usmažit cibulku na guláš recept hovezi tmavy guláš jak se děla gulaš hovězí guláš kolik omáčky hovězí guláš 2 hovězí guláš s jíškou

Zapomněl/a jsem heslo