Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí guláš 2

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 1. 2015 13:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 239 kJ / 774 kcal
Bílkoviny112,10 g
Tuky36,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cecilka

15. 12. 2015 15:45

jarda Kadic: teliatko:-D:-D:-D

tejaja tejaja

1. 3. 2015 21:45

Guláš bol dobrý, v podstate nič nové v recepte nie je. Ale v kuchte som robila tak ako vždy, 40 minút ( od začatia syčania ventilu ). 1,5 hod je aj na hovädzie mäso v tlakovom hrnci veľa. ;-)

Cucice

27. 1. 2015 16:22

Dajda: :-) zítra sem dám fotky mého guláše :) dneska vařeno hodinu a půl v papináku a je výborny ;-)

Dajda Dajda

27. 1. 2015 14:33

Cucice: V tom mém by rozhodně bylo. Jste si jistá, že Vám poklice dobře těsní? ;-)

Věra Šafářová

27. 1. 2015 14:19

Dobrý den, nevím zda 1,5hod dusit v papiňáku není až moc já nechávám 10min od bobu varu ale jinak dochucuji stejně a je moc :-)výborný,Věrka

Cucice

27. 1. 2015 10:58

Ať si každý dělá guláš jak chce ;) já ho dělám takhle a všichni co ho jedli jsou spokojení ;-)

Cucice

27. 1. 2015 10:57

rulik:Dělám to tak už 2 roky a nikdy to nebylo na kaši. ;-)

Drobek Drobek

27. 1. 2015 10:46

petra: Pravdu díš, chlebem je to nejlepší, guláš získá takovou "šlemovitost" kterou aspoň já mám rád. :-p

spagetka spagetka

27. 1. 2015 10:29

Ta doba na papiňák je opravdu moc, pokud mám mladé, kvalitní maso, souhlas s jitkou, že papiňák nepotřebuju. Pokud staré, tak to myslím ani ten papiňák nezachrání. Ale jinak bych to maso v papiňáku dělala max. 35 - 40 minut.

Jiří Rokyta

27. 1. 2015 10:28

Obyčejná kvalitní klasika.

Dajda Dajda

27. 1. 2015 10:25

hosta: Naproeto souhlasím. taky jsme dělávala v papiňáku, ale není to ono. ;-)

rulik

27. 1. 2015 10:25

1,5 hodiny v papiňáku je veľa, to by bolo na kašu

Cucice

27. 1. 2015 10:04

hosta: No každý to dělá po svém. Já jsem zvyklá na papiňák ;)

hosta hosta

26. 1. 2015 22:55

Je-li slušné maso, papiňáku netřeba. A jestli je maso z tažné krávy, ani papiňák to nespraví. Jen budete mít rozpadlé dlouhé nitě. Já než podliji, dlouhou dobu dusím maso ve vlastní šťávě pod pokličkou na malinkém ohni, podlévám až skoro měkké.

petra

26. 1. 2015 20:36

casino: a teď koukám že pod receptem je váš velmi zajímavý komentář :o))) tak teď jsem se hodně pobavila, díky!!! :)))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš kolik masa na guláš hovězí guláš v papiňáku hovězí guláš recept kvalitni gulas hovězí guláš recepty kolik cibule do guláše kvalitni hovezi gulaš hovězí guláš top recepty hovězí guláš z papiňáku hovezy gulas kolik sadla? tmavý hovězí guláš kolik cibule na gulas jak udělat tmavou jíškou do guláše hovezi gulas v kuchte pečený hovězí guláš v papiňáku kvalitní tmavý gulaš kolik minut hovězí v papiňáku jak usmažit cibulku na guláš recept hovezi tmavy guláš

Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, jíška, sůl, pepř, kmín celý, česnek, majoránka

TopRecepty.cz

Hovězí guláš 2

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E2Wg