Nutriční hodnoty (Tarte koláč s lilkem a cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 806 kJ / 1 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,77 g |
Tuky | 63,06 g |
– nasycené | 20,63 g |
– nenasycené | 32,00 g |
–– mononenasycené | 21,89 g |
–– polynenasycené | 10,11 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,34 g |
Sacharidy | 206,10 g |
– cukry | 29,00 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 másla | Máslo kravské | 0.5 g |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
trošku trošku soli | Sůl mořská | |
1/2 1/2 lilku | Lilek čerstvý | |
1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
10 dkg 10 dkg šunkovýho salámu (může být jiný nebo i pečené kuře) | Polosuchý salám | 100 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
10 dkg 10 dkg tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
trochu trochu smetany nebo mléka | Smetana kravská sladká 12% | |
rajský protlak | Protlak rajčatový | |
koření na pizzu | Provensálské koření | |
sůl, pepř | Pepř černý |