Nutriční hodnoty (Kotletky s hermelínovou "majdou")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 068 kJ / 972 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 59,57 g |
| – nasycené | 35,08 g |
| – nenasycené | 22,54 g |
| –– mononenasycené | 15,87 g |
| –– polynenasycené | 6,67 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 242 mg |
| Sodík | 4,27 g |
| Sůl | 11,00 g |
| Sacharidy | 19,77 g |
| – cukry | 3,67 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
| 100 g 100 g prosciutta | Pršut | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |