Nutriční hodnoty (Rybíz á la brusinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 011 kJ / 3 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 735,00 g |
| – cukry | 724,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 1000 g |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 650 g 650 g cukru krupice | Cukr bílý | 650 g |
| 10 10 celých hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 kousek 1 kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |