Nutriční hodnoty (Medové řezy s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 475 kJ / 2 504 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,35 g |
| Tuky | 31,98 g |
| – nasycené | 7,74 g |
| – nenasycené | 14,83 g |
| –– mononenasycené | 11,35 g |
| –– polynenasycené | 3,48 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 496 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 498,44 g |
| – cukry | 316,86 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| - 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| - 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| - 150 ml 150 ml medu | Med nepasterovaný | 150 g |
| - 1 1 kypřicí prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
| - 3 lžíce 3 lžíce teplé vody | Voda | 54 ml |
| - 8 dcl 8 dcl banánového džusu | Džus banánový | 800 ml |
| - 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| - 1 1 želatina v prášku (na potírání ovoce na dortech) či 2 plátky | Želatina vepřová | |
| - 10 dkg 10 dkg cukr moučka | Cukr bílý | 100 g |
| - ovoce dle možností a chuti | Jahody čerstvé | |
| - dětské piškoty | Piškoty |