Nutriční hodnoty (Radouňský flamendr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 666 kJ / 876 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,67 g |
| Tuky | 20,13 g |
| – nasycené | 4,86 g |
| – nenasycené | 10,21 g |
| –– mononenasycené | 8,38 g |
| –– polynenasycené | 1,83 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 14,05 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 803 mg |
| Sůl | 2,23 g |
| Sacharidy | 39,65 g |
| – cukry | 25,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
| 3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky (popř. žlutá nebo bílá) | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce dobrého jemného kečupu | Kečup sladký | 37.5 ml |
| 1 kousek 1 kousek křenu | Křen čerstvý | |
| feferonky dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |