Nutriční hodnoty (Pečená švestková povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 389 kJ / 3 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,08 g |
| Tuky | 4,25 g |
| – nasycené | 0,88 g |
| – nenasycené | 2,15 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 1,88 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 50,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 752,10 g |
| – cukry | 700,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg švestek | Švestky čerstvé | 2000 g |
| 500 g 500 g cukru krupice | Cukr bílý | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| 4 lžíce 4 lžíce rumu | Rum | 68 ml |
| rum do skleniček skleniček (dle potřeby) | Rum | |
| 3 3 roztlučené hřebíčky | Hřebíček |