Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená švestková povidla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 389 kJ /
3 200 kcal
Bílkoviny13,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,08 g
Tuky4,25 g
– nasycené0,88 g
– nenasycené2,15 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené1,88 g
––– omega 30,60 g
Vláknina50,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy752,10 g
– cukry700,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg švestek Švestky čerstvé 2000 g
500 g 500 g cukru krupice Cukr bílý 500 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
4 4 lžíce rumu + rum do skleniček Rum
3 3 roztlučené hřebíčky Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.