Nutriční hodnoty (Pečená švestková povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 389 kJ / 3 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,08 g |
Tuky | 4,25 g |
– nasycené | 0,88 g |
– nenasycené | 2,15 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 1,88 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 50,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 752,10 g |
– cukry | 700,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg švestek | Švestky čerstvé | 2000 g |
500 g 500 g cukru krupice | Cukr bílý | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
4 4 lžíce rumu + rum do skleniček | Rum | |
3 3 roztlučené hřebíčky | Hřebíček |