Nutriční hodnoty (Vepřové maso se žampiony a rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 141 kJ / 1 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g |
| Tuky | 76,69 g |
| – nasycené | 8,39 g |
| – nenasycené | 61,64 g |
| –– mononenasycené | 44,65 g |
| –– polynenasycené | 16,99 g |
| ––– omega 3 | 4,97 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 286 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
| – cukry | 8,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa (kýta) | Vepřová kýta | 500 g |
| 120 g 120 g cibule | Cibule čerstvá | 120 g |
| 200 g 200 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 60 g 60 g oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| celý kmín (nebo drcený) | Kmín | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |