Nutriční hodnoty (Zapečená zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 180 kJ / 999 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
| Tuky | 3,70 g |
| – nasycené | 0,54 g |
| – nenasycené | 2,14 g |
| –– mononenasycené | 1,02 g |
| –– polynenasycené | 1,12 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 49,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 184,50 g |
| – cukry | 30,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 1/2 kg 1/2 kg čerstvých zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
| mrkev + hrášek (mražená zelenina) | Hrášek zelený | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| kmín | Kmín |