Nutriční hodnoty (Zapečená zelenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 180 kJ / 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
Tuky | 3,70 g |
– nasycené | 0,54 g |
– nenasycené | 2,14 g |
–– mononenasycené | 1,02 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 49,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 184,50 g |
– cukry | 30,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
1/2 kg 1/2 kg čerstvých zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
mrkev + hrášek (mražená zelenina) | Hrášek zelený | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kmín | Kmín |