Nutriční hodnoty (Vanilkové rohlíčky IV.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 417 kJ / 3 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
| Tuky | 212,05 g |
| – nasycené | 93,66 g |
| – nenasycené | 102,38 g |
| –– mononenasycené | 51,52 g |
| –– polynenasycené | 50,86 g |
| ––– omega 3 | 8,03 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 834 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 320,07 g |
| – cukry | 79,18 g |
| ––– laktóza | 1,28 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
| 100 g 100 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 70 g 70 g moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 320 g 320 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 320 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cukr moučka na obalení | Cukr bílý |