Nutriční hodnoty (Petardův dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
| Energie | 24 499 kJ / 5 856 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,05 g |
| Tuky | 340,91 g |
| – nasycené | 164,80 g |
| – nenasycené | 159,04 g |
| –– mononenasycené | 129,27 g |
| –– polynenasycené | 29,76 g |
| ––– omega 3 | 6,53 g |
| Vláknina | 22,38 g |
| Cholesterol | 1,97 g |
| Sodík | 887 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 572,97 g |
| – cukry | 410,32 g |
| ––– laktóza | 51,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru moučky | Cukr bílý | 150 g |
| 6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
| 6 lžic 6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| 1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| sníh ze 6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 200 g 200 g cukru krystalu | Cukr bílý | 200 g |
| 13 lžic 13 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| rum podle chuti | Rum | |
| 2 2 šlehačky v prášku | Šlehačka v prášku | |
| kakao | Kakao prášek | |
| strouhaná čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |