Nutriční hodnoty (Veprove platky s porkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 708 kJ / 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 15,02 g |
– nasycené | 7,26 g |
– nenasycené | 7,56 g |
–– mononenasycené | 6,03 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové maso | Vepřová kýta | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
vařený brambor | Brambor zimní | |
zelenina na smetaně | Mrkev čerstvá |