Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Veprove platky s porkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie708 kJ /
169 kcal
Bílkoviny1,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky15,02 g
– nasycené7,26 g
– nenasycené7,56 g
–– mononenasycené6,03 g
–– polynenasycené1,53 g
––– omega 30,02 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové maso Vepřová kýta
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
vařený brambor Brambor zimní
zelenina na smetaně Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.