Nutriční hodnoty (Veprove platky s porkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 708 kJ / 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 15,02 g |
| – nasycené | 7,26 g |
| – nenasycené | 7,56 g |
| –– mononenasycené | 6,03 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové maso | Vepřová kýta | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| vařený brambor | Brambor zimní | |
| zelenina na smetaně | Mrkev čerstvá |