Nutriční hodnoty (Bramborové placky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 889 kJ / 930 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 30,36 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,68 g | 
| Tuky | 8,67 g | 
| – nasycené | 1,88 g | 
| – nenasycené | 3,56 g | 
| –– mononenasycené | 2,80 g | 
| –– polynenasycené | 0,76 g | 
| ––– omega 3 | 0,13 g | 
| Vláknina | 25,92 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 165 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 171,10 g | 
| – cukry | 10,56 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g | 
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| škvarky | Škvarky | |
| salám (nastrouhat nebo pokrájet) | Polosuchý salám | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |