Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s mrkvovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 005 kJ /
240 kcal
Bílkoviny14,46 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,78 g
Tuky8,14 g
– nasycené1,92 g
– nenasycené3,89 g
–– mononenasycené2,86 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,03 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy21,70 g
– cukry15,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší mrkve Mrkev čerstvá 200 g
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1/2 kostky 1/2 kostky bujonu masového Bujón hovězí 5 g
1/2 kostky 1/2 kostky bujonu zeleninového Bujón hovězí 5 g
50 g 50 g celeru (kousek) Celer bulva čerstvá 50 g
2 lžíce 2 lžíce dětské krupičky (dle potřeby) Krupice pšeničná jemná 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
libeček Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.