Rychlodezert bez lepku

Suroviny

100 g bezlepkových piškotů
80 g vlašských ořechů
80 g másla
1. krém
100 ml šlehaného podmáslí
250 g tvarohu v alobalu
2 lžíce medu
2. krém
100 g jahod (mohou být zmrazené)
1 lžíce medu
3 lžíce podmáslí

Postup přípravy receptu

  1. Piškoty, vlašské ořechy a máslo rozmixujeme na jemnou konzistenci a vyložíme tím dno mističky.

  2. Šlehané podmáslí, tvaroh a med vyšleháme v jemný krém, který dáme na ořechové dno mističky.

  3. Jahody, med a podmáslí rozmixujeme v jemný krém, který dáme na tvarohový krém. Nakonec ozdobíme jahodou.

Komentáře k receptu Rychlodezert bez lepku

K receptu nejsou žádné komentáře.