Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky s hlívou a žampiony nakyselo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 211 kJ / 1 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 344,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,21 g |
Tuky | 15,54 g |
– nasycené | 5,10 g |
– nenasycené | 8,30 g |
–– mononenasycené | 5,38 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 2,67 g |
Vláknina | 27,96 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 819 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 37,55 g |
– cukry | 10,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
2 2 velké pórky | Pórek čerstvý | |
citronová šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
tmavá sójová omáčka | Sójová omáčka Shoyu | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |