Pomazánka z tresčích jater na jednohubky

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 10 min na kolečka jedné bagety Pomazánky 7 názorů

Suroviny

2 krabičky tresčích jater
1 lžička sardelové pasty
2 lžičky másla
pár kapek citrónu
pepř
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Tresčí játra zbavíme oleje a vložíme je do misky. Přidáme sardelovou pastu, máslo, opepříme a zakápneme citrónem.

  2. Tyčovým mixérem je rozmixujeme dohladka.

  3. Pomazánku dáme vychladit do lednice, aby máslo trochu ztuhlo. Pak mažeme na vhodné pečivo, ozdobíme petrželkou, rajčetem.

Poznámka

Moc toho není. Uvádím 1 bagetu, ale záleží, jak hrubě mažeme..

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 516 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z tresčích jater na jednohubky

Tématické fráze: nejlepší pomazánka z tresčích jater pomazánky na jednohubky pomazánka z tresčích jater pomazánka z tresčích jater a lučiny nejlepší pomazánky na jednohubky rybí pomazánka z tresčích jater jednohubky z majky pomazánka na jednohubky přîprava tresčích jater tresčí játra pomazánka tresčí játra recepty pomazánky na jednohubky recept co k pomazánce z tresčích jater pomazánka tresčí játra pomazánka z tresčích jater a avokáda pasta z tresčích jater jednohubky tresčí játra pomazanka s tresčich jater česneková pomazánka tresčí játrech

Zapomněl/a jsem heslo