Nutriční hodnoty (Vepřové karé s houbovým ragů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 256 kJ / 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 82,17 g |
| – nasycené | 53,06 g |
| – nenasycené | 28,06 g |
| –– mononenasycené | 26,03 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,10 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| směs lesních hub (hřib smrkový, dubový, kovář, klouzek) | Hřib čerstvý | |
| 1/2 1/2 sáčku Pivní marináda | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kmín | Kmín | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| olej | Olej řepkový |