Nutriční hodnoty (Buchta s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 996 kJ / 3 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,32 g |
| Tuky | 19,49 g |
| – nasycené | 4,86 g |
| – nenasycené | 9,98 g |
| –– mononenasycené | 3,79 g |
| –– polynenasycené | 6,19 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 38,80 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 147 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 713,54 g |
| – cukry | 364,97 g |
| ––– laktóza | 0,74 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy (nebo octa) | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 Hera | Margarín | |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 9 lžic 9 lžic cukru | Cukr bílý | 225 g |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku |