Nutriční hodnoty (Bylinkový krém se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 932 kJ / 940 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 43,47 g |
| – nasycené | 29,01 g |
| – nenasycené | 13,24 g |
| –– mononenasycené | 11,91 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 151 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 65,43 g |
| – cukry | 51,83 g |
| ––– laktóza | 50,76 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| libeček | Libeček čerstvý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| kerblík | Kerblík nať čerstvá | |
| šťovík | Šťovík listy čerstvé | |
| řeřicha | Řeřicha čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 100 g 100 g taveného sýru | Sýr tavený | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| polévkové koření (nemusí být) | Polévkové koření tekuté |