Nutriční hodnoty (Kuřecí maso se zeleninou pod sýrovou čepičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 474 kJ / 1 786 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 236,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 234,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 73,70 g |
| – nasycené | 41,62 g |
| – nenasycené | 30,42 g |
| –– mononenasycené | 18,84 g |
| –– polynenasycené | 11,58 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 6,35 g |
| Cholesterol | 733 mg |
| Sodík | 6,68 g |
| Sůl | 16,05 g |
| Sacharidy | 41,45 g |
| – cukry | 24,25 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 500 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| hrst hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| pár růžiček růžiček brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1 1 plechovka žampionů | Žampion zavařený | |
| 20-30 dkg 20-30 dkg sýru (eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 2 nožičky 2 nožičky klobásy | Klobása | 440 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| grilovaná zelenina | ||
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| oregano | Oregano sušené | |
| tymián | Tymián sušený | |
| worchester | Worcestrová omáčka | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| maggi | Polévkové koření tekuté |